BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kolač s tri vrste čokolade

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9
kolac s tri vrste cokolade

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Ovaj put recept za pripremu izrazito čokoladnog kolača s tri vrste BAM čokolade: bijela, mliječnatamna.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Kolač s tri vrste čokolade

  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Mliječnu čokoladu, zajedno s maslacem, rastopite iznad vodene kupelji i miješajte dok smjesa ne postane potpuno tekuća i glatka.
2. Korak U drugu posudu pjenasto umiješajte smekšani maslac i šećer te postupno dodajte žumanjke. Na kraju umiješajte rashlađenu i rastopljenu čokoladu te mljevene bademe i čvrst snijeg od bjelanjaka.
3. Korak Zatim pripremite pladanj, obložen papirom za pečenje te u njega ulijte tijesto. Stavite ga u pećnicu, zagrijanu na 180 stupnjeva, na približno 60 minuta.
4. Korak Pripremite čokoladni preljev. Na vatru pristavite slatko vrhnje i komadiće tamne čokolade. Miješajte dokle se čokolada ne rastopi.
5. Korak Ohlađeni preljev zatim prelijte preko ohlađenog kolača i stavite na neko vrijeme u hladnjak da se čokolada stvrdne.
6. Korak Za ukras i još čokoladniji okus naribajte bijelu čokoladu po kolaču. Dobar tek!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual