BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kolač s tri vrste čokolade

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
kolac s tri vrste cokolade

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Ovaj put recept za pripremu izrazito čokoladnog kolača s tri vrste BAM čokolade: bijela, mliječnatamna.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Tiktok mojacokolada

Upute za pripremu:

1
Mliječnu čokoladu, zajedno s maslacem, rastopite iznad vodene kupelji i miješajte dok smjesa ne postane potpuno tekuća i glatka.
2
U drugu posudu pjenasto umiješajte smekšani maslac i šećer te postupno dodajte žumanjke. Na kraju umiješajte rashlađenu i rastopljenu čokoladu te mljevene bademe i čvrst snijeg od bjelanjaka.
3
Zatim pripremite pladanj, obložen papirom za pečenje te u njega ulijte tijesto. Stavite ga u pećnicu, zagrijanu na 180 stupnjeva, na približno 60 minuta.
4
Pripremite čokoladni preljev. Na vatru pristavite slatko vrhnje i komadiće tamne čokolade. Miješajte dokle se čokolada ne rastopi.
5
Ohlađeni preljev zatim prelijte preko ohlađenog kolača i stavite na neko vrijeme u hladnjak da se čokolada stvrdne.
6
Za ukras i još čokoladniji okus naribajte bijelu čokoladu po kolaču. Dobar tek!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual