BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni bomboni

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
cokoladni bomboni

BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Ovaj out u receptu za izradu malih čokoladnih »šećerića«.




Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • nasjeckani bademi, orasi, lješnjaci (za ukras)

Upute za pripremu:

1
U loncu zakipite maslac i vrhnje. Uklonite s vatre i u vruću mješavinu umiješajte obje čokolade da se rastope (ostavite malo čokolade za kuhanje za kasnije).
2
U rastopljenu čokoladnu mješavinu dodajte 2 žlice ruma, a zatim lonac stavite u hladnjak na nekoliko sati da se ohladi.
3
U drugoj posudi rastopite ostatak čokolade za kuhanje i kokosovu mast.
4
Na pladanj postavite 80 papirnatih košarica i u svaku stavite tri četvrtine čajne žličice rastopljene čokolade. Pladanj s košaricama stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne.
5
Iz hladnjaka izvadite posudu s čokoladnom smjesom koju zatim izmiksate da se malo smekša. Stavite ju u čokoladne košarice.
6
Po želji bombone možete još ukrasiti, a na kraju ih ne zaboravite staviti u hladnjak da se stvrdnu. Preporučljivo ih je čuvati na hladnom mjestu.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual