Sastojci:
sastojcima
- 200 ml slatkog vrhnja
- 50 g maslaca
- 450 g čokolade za kuhanje
- 250 g mliječne čokolade
- 2 žlice ruma
- 20 g kokosove masti
pribor
- nasjeckani bademi, orasi, lješnjaci (za ukras)
BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Ovaj out u receptu za izradu malih čokoladnih »šećerića«.