Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Trufflesi s bijelom i tamnom čokoladom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5
trufflesi s bijelom i tamnom cokoladom

Recept za slatke čokoladne trufflese s tamnom i bijelom čokoladom koje čine super ukusnu kombinaciju.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Trufflesi s bijelom i tamnom čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5

Upute za pripremu:

1. Korak Iznad vodene kupelji rastopimo bijele čokoladne kapljice i slatko vrhnje. Miješamo dok čokolada nije sasvim rastopljena i glatka.
2. Korak Rastopljenu čokoladu prelijemo u pravokutnu posudu ili manji pladanj (za kruh) i stavimo posudu u hladnjak na približno 20 min da se smjesa malo ohladi.
3. Korak Posudu s čokoladom izvadimo iz hladnjaka i dodamo još tamne čokoladne kapljice. Kapljice dobro umiješamo u bijelu čokoladnu masu. Stavimo u hladnjak na otprilike još sat vremena.
4. Korak Nakon što je smjesa za trufflese dobro ohlađena, posudu izvadimo iz hladnjaka. Žlicom ili zaimačom za sladoled oblikujemo kuglice od pripremljene mase.
5. Korak Još moramo rastopiti tamnu čokoladu za preljev iznad vodene pare.
6. Korak Svaku čokoladnu kuglicu najprije umočimo u rastopljenu tamnu čokoladu i slažemo na pladanj, obložen papirom za pečenje. Pustimo da se čokolada na trufflesima stvrdne. Savjet: Kuglice možemo umakati u čokoladu i čačkalicom.
7. Korak Iznad vodene kupelji rastopimo i bijelu čokoladu pripremljenu za dekoraciju preljeva. Kada je tamna čokolada na trufflesima stvrdnuta, po trufflesima nanesemo još bijelu čokoladu u tankim linijama.
8. Korak Trufflese na kraju na 15 minuta još ohladimo u hladnjaku i poslužimo!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual