BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni mišići

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 2 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
cokoladni misici

BAM bijeli čokoladni crispy oduševljava okusom i sjajem koji podsjeća na prave bisere. Sitne, sjajne kuglice napravljene su od bijele čokolade i hrskavog keksa koji se skriva unutar kuglice. Lijepog su izgleda i slasticama daju dašak vrckavosti. Možemo ih koristiti za dekoraciju torti i slastica u čašama. Neophodne su i za dekoraciju sladoleda. BAM čokolada namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".

Čokoladni mišići – super desert na zabavi!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 115 g poluslatke čokolade
  • 75 g kiselog vrhnja
  • 150 g zdrobljenih čokoladnih keksa
  • 40 g šećera u prahu
  • 24 ukrasnih kuglica
  • 25 g badema u listićima
  • 12 duguljastih gumenih bombona

Upute za pripremu:

1
Rastopite čokoladu i u nju umiješajte kiselo vrhnje. U smjesu umiješajte još 110 g zdrobljenih čokoladnih keksa. Pokrijte i stavite u hladnjak da se zgusti.
2
Od jedne žlice smjese oblikujte mišiće – kuglicu smjese lagano povucite tako da dobijete oblik nosa.
3
Mišiće po želji obojite – crne uvaljate u preostali dio zdrobljenih čokoladnih keksa, a bijele u šećer u prahu. Za ostalu dekoraciju pobrinut će se preostali sastojci – srebrne ukrasne kuglice odlične su kao oči, bademi za uši i duguljasti bomboni za rep. Upotrijebite maštu!
4
Gotove mišiće stavite u hladnjak da odstoje barem dva sata.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual