BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sacher torta

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 8
sacher torta

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama. Ovaj put tamna čokolada u receptu za tradicionalnu sacher tortu.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
U posudi pjenasto umiješajte žumanjke, rastopljeni maslac i pola doze šećera. Potom razlomite čokoladu na komadiće i rastopite ju iznad vodene kupelji. Tako rastopljenu dodajte čokoladu pjenastoj smjesi.
2
Pripremite pladanj, obložen papirom za pečenje i u njega stavljajte masu. Stavite ga u pećnicu, zagrijanu na 180 stupnjeva, na približno 45 minuta.
3
Pečenu tortu dvaput prerežite i namočite ju šećernom otopinom te premažite marmeladom od marelice.
4
Ponovno rastopite čokoladu iznad vodene kupelji i dodajte još maslac te ulje za ljepše prelijevanje.
5
Tortu prelijte čokoladom i stavite na neko vrijeme u hladnjak da se čokolada stvrdne.
6
1
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual