Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni išleri

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 2 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
cokoladni isleri

Super recept za odlične čokoladne išlere. Provjereno odlični!

Recept pripremila: Tanja Zagozda

Odaberi sastojke po želji i kreiraj muesli po svom izboru. Odaberi izMUESLI >>

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni išleri

  • Vrijeme pripreme: 2 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

  • 300 g brašna
  • 150 g margarine
  • 50 g maslaca
  • 30 g mljevenih oraha i/ili lješnjaka
  • 1 jaje
  • 1 rum šećer

Upute za pripremu:

1. Korak Sve sastojke za tijesto umijesimo i ostavimo da odstoji barem sat vremena. Razvaljamo i izrežemo.
2. Korak Kekse pečemo 10-12 min na 180*C. Polovicu keksa okrenemo i po njim brizgamo parišku kremu.
3. Korak Gornji dio keksa uronimo u rastopljenu čokoladu s rastopljenim maslacem i njime pokrijemo keks po kojem smo brizgali kremu. Na vrhu možemo ukrasiti po želji.
4. Korak Parišku kremu napravit ćemo tako što ćemo slatko vrhnje staviti na štednjak da se malo zagrije i dodati u to razlomljenu čokoladu. Sve zajedno kuhamo 3 minute na umjerenoj vatri.
5. Korak Kuhanu kremu ohladimo i stavimo je u hladnjak na nekoliko sati (najbolje preko noći). Ohlađenu kremu pjenasto miksamo da naraste. Na kraju dodamo još ekstrakt ili rum.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual