1
Električnim mikserom u posudi glatko umiješajte maslac, šećer, žumanjak, brašno i prašak za pecivo.
2
Pravokutni pladanj namastite ili obložite papirom za pečenje. Pripremljeno tijesto istresite na pladanj i pecite do zlatno žute boje u već zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva.
3
Kada je tijesto pečeno malo ga ohladite. Tijesto zatim zgnječite i istresite u drugu posudu. Dodajte mljevene orahe (ili lješnjake), kakao, šećer u prahu, rum i snijeg od bjelanjaka.
4
Sve zajedno promiješajte i od mase oblikujte kupove u obliku piramida. Piramide postavljajte na pladanj.
5
Za kraj pripremite još preljev. Iznad vodene kupelji rastopite čokoladu s dvije žlice šećera, tri žlice mlijeka i komadićem maslaca. Miješajte dok čokolada ne bude skroz glaka.
6
Prelijte ju po piramidama. Pustite da se ohladi i poslužite.