BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Recept: Čokoladni Cupcakes s cheesecake punjenjem

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 14
recept: cokoladni cupcakes s cheesecake punjenjem


Božanstveni recept za čokoladne Cupcakese, mini kolačiće, s čokoladom i cheesecake punjenjem.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Najprije pripremimo Cupcakes kolačiće. Pećnicu zagrijemo na 180˙C. Pripremimo pladanj za muffine ili silikonske kalupe za muffine te ih po želji namastimo mašću (maslac, kokosovo ulje).
2
85 g tamnnih čokoladnih kapljica za kolačiće rastopimo iznad vodene kupelji i miješamo dok čokolada ne bude potpuno rastopljena.
3
Zatim u srednje velikoj posudi pomiješamo brašno, sodu bikarbonu i sol.
4
U većoj posudi pjenasto umiješamo šećer, ulje, jaje i ekstrakt od vanilije. Umiješamo rastopljenu čokoladu i pomiješamo. Postepeno dodajemo još brašno i vodu. Tijesto mora biti tekuće strukture.
5
Pripremimo punjenje. Električnim mikserom miskamo kremasti sir, šećer, jaje i sol da dobijemo kremastu smjesu. Umiješamo još tamne čokoladne kapljice za punjenje.
6
Zatim tijesto nanosimo u pladanj za muffine. Svaku jamicu napunimo tijestom do polovice. Zatim na svaki kup tijesta stavljamo po 1 žlicu mase za nadjev. Ostatak tijesta nanesemo još iznad nadjeva. Pečemo 20 do 25 minuta odnosno dok kolačići nisu pečeni. Savjet: Jesu li naši kolačići pečeni provjerit ćemo tako što ćemo zabosti čačkalicu u sredinu kolačića i ako ista ostane čista kada ju izvadimo, kolačiči su pečeni!
7
Kada su kolačići pečeni i još vrući pospemo ih ostatkom tamnih čokoladnih kapljica za kolačiće (85 g). Pustimo 5 minuta da se čokolada rastopi i razmažemo ju po površini kolačića.
8
Poslužimo još toplo ili ohlađeno!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual