Sastojci:
- 150 g brašna
- 50 g kakaa
- žličica sode bikarbone
- 150 g maslaca
- 50 g šećera
- 100 g smeđeg šećera
- žličica solnog cvijeta
- 2 žličice paste od vanilije
- 150 g čokolade s min. 70% udjela kakao dijelova
BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica. Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Više recepata za kekse s komadićima čokolade čeka vas ovdje.