Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni trufflesi Keksić

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
cokoladni trufflesi keksic

Recept za malo drugačije čokoladne trufflese s okusom keksa.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni trufflesi Keksić

  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U većoj posudi električnim mikserom pjenasto umiješajte maslac, bijeli šećer i smeđi šećer. Dodamo mlijeko i vaniliju. Dodamo brašno i sol te miješamo električnim mikserom niskom brzinom dok masa ne bude dobro pomiješana. Ručno umiješamo još čokoladne kapljice.
2. Korak Posudu s masom pokrijemo folijom i stavimo u hladnjak na približno 30 minuta da se tijesto učvrsti. Kada je tijesto dobro ohlađeno izvadimo ga iz hladnjaka i od mase žlicom ili zaimačom za sladoled oblikujemo kuglice. Kuglice neka budu promjera od približno 2 cm.
3. Korak Pripremimo pladanj na koji stavimo papir za pečenje. Na pladanj složimo kuglice i zatim pladanj stavimo u zamrzivač na barem 30 minuta da se kuglice dobro učvrste.
4. Korak Zatim pripremimo preljev za čokoladne trufflese. Čokoladne kapljice i kokosovo ulje rastopimo iznad vodene kupelji. Miješamo dok se čokolada potpuno ne rastopi i postane glatka. Zatim uklonimo posudu s čokoladom s vodene kupelji i malo ohladimo čokoladu.
5. Korak Iz zamrzivača izvadimo kuglice i umočimo ih u rastopljenu čokoladu te stavljamo na pladanj obložen papirom za pečenje. Savjet: Kuglice možemo umakati u čokoladu i čačkalicom.
6. Korak Stavimo u hladnjak i ostavimo cijelu noć.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual