BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta s bademima

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 12
cokoladna torta s bademima

BAM Tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija.

Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Recept za pripremu čokoladne torte s bademima.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
U posudi pjenasto umiješajte šećer i smekšani maslac. Postepeno dodajte žumanjke i miješajte sve dok masa ne postane pjenasta.
2
Čokoladu, razlomljenu na male komadiće, rastopite iznad vodene kupelji. Ohlađenu rastopljenu čokoladu umiješajte u pjenastu masu.
3
Od bjelanjaka napravite čvrsti snijeg i nježno ga umiješajte u čokoladnu masu. U masu dodajte još brašno s praškom za pecivo, jestivi škrob te usitnjene bademe. Sve zajedno dobro pomiješajte.
4
Zatim pripremite pladanj, obložen papirom za pečenje i u njega ulijte masu. Pladanj stavite u pećnicu, zagrijanu na 175 stupnjeva, na približno 50 minuta.
5
Zatim ponovno rastopite čokoladu iznad vodene kupelji i ohlađeni biskvit premažite najprije marmeladom od marelice, a zatim još i rastopljenom čokoladom.
6
Za dekoraciju tortu pospite usitnjenim lješnjacima ili bademima.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual