Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni keksi s lješnjacima

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 11
cokoladni keksi s ljesnjacima

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

Recept za ukusne čokoladne kekse s lješnjacima.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni keksi s lješnjacima

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak 200g čokolade nalomite na malene komadiće i rastopite ih iznad vodene kupelji. Dodajte još 3 žlice slatkog vrhnja da masa postane glatka.
2. Korak U drugoj posudi pjenasto umiješajte smekšani maslac sa šećerom i prstohvatom soli. U to dodajte i ohlađenu rastopljenu čokoladu.
3. Korak Posebno razmutite jaja i zajedno s medom ih dodajte u čokoladnu smjesu. Zatim polako umiješajte brašno s kvascem, lješnjake i male komadiće čokolade.
4. Korak Tijesto ostavite da odstoji otprilike sat vremena.
5. Korak Pripremite pladanj obložen papirom z apečenje te u njega stavite tijesto nakupove (ne smiju biti biti previsoki). Pladanj stavite u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva na približno 10 minuta.
6. Korak Ukrasiti možete nekom cijelom voćkom ili rastopljenom čokoladom.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual