BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna jaja malo drugačije

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 25 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
cokoladna jaja malo drugacije

Recept posebno primjeren za uskršnje blagdansko vrijeme. No čokoladna jaja i inače su dobra poslastica.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Ohlađena jaja prelijte rastopljenom čokoladom te ih opet stavite u hladnjak na približno 15 minuta. Postupak još jednom ponovite. Ako ste po prirodi kreativniji, vanjštinu jaja možete obogatiti raznim dodacima kao što su mljeveni bademi i lješnjaci u komadićima.
2
U loncu rastopite maslac i smeđi šećer, miješajte na umjerenoj vatri da se šećer rastopi. Zatim dodajte maslac od kikirikija i šećer u prahu te promiješajte smjesu.
3
Smjesu stavite u hladnjak na sat vremena da se ohladi. Od ohlađene mase žličicom oblikujte jaja te ih posložite na pladanj, obložen papirom za pečenje.
4
Pladanj stavite u hladnjak na približno 20 minuta da se jaja stvrdnu. Čokoladu razlomite na male komadiće (možete dodati i na primjer aromu od vanilije ili badema) i rastopite ju iznad vodene kupelji ili u mikrovalnoj pećnici.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual