1
Ohlađena jaja prelijte rastopljenom čokoladom te ih opet stavite u hladnjak na približno 15 minuta. Postupak još jednom ponovite.
Ako ste po prirodi kreativniji, vanjštinu jaja možete obogatiti raznim dodacima kao što su mljeveni bademi i lješnjaci u komadićima.
2
U loncu rastopite maslac i smeđi šećer, miješajte na umjerenoj vatri da se šećer rastopi. Zatim dodajte maslac od kikirikija i šećer u prahu te promiješajte smjesu.
3
Smjesu stavite u hladnjak na sat vremena da se ohladi. Od ohlađene mase žličicom oblikujte jaja te ih posložite na pladanj, obložen papirom za pečenje.
4
Pladanj stavite u hladnjak na približno 20 minuta da se jaja stvrdnu. Čokoladu razlomite na male komadiće (možete dodati i na primjer aromu od vanilije ili badema) i rastopite ju iznad vodene kupelji ili u mikrovalnoj pećnici.