Sastojci:
sastojci za biskvit
- 250 g veganske tamne čokolade (s najmanje 70 % kakaa)
- 7 jušnih žlica mlijeka (najbolje kokosovog)
Dolaze vam gosti koji izbjegavaju namirnice životinjskog porijekla i gluten, ili izbjegavate ovo i sami? Predstavljamo vam jednostavan recept za čokoladne trufflese od samo 2 sastojka od kojih ćete i vi vaši gosti polizati prste!
Tražite li savršeno čokoladno pecivo kojim ćete oduševiti svoje goste, čokoladni trufflesi pravi su odabir. Da bi ih pripremili ne morate biti majstor u kuhinji – naribati čokoladu, zagrijati mlijeko i miješate sastojke zna svatko. Posebni su i zbog toga što za njih ne trebate poseban pribor (sigurno ga imate u svojoj kuhinji). Unatoč tome što su napravljeni od samo 2 sastojka, neće biti ni malo zakinuti za njihov bogat kremasti okus. Uz to su i u pravoj mjeri slatki i mali, pa možete bez grižnje savjesti pojesti i pokoji komad više. Priručni su da se njima brzinski zasladite, a u lijepo umotani mogu biti i odličan čokoladni poklon.
Pribor: