Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Krema za premazivanje torti ili ganache krema

  • (4)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6
krema za premazivanje torti ili ganache krema

Svi znamo da čak i jako dobri deserti izgledaju savršeno tek kad ih ukrasimo. Za ukrašavanje se upotrebljava i ganache krema. Možemo je pripremiti na više načina, a najvažnije je da se pri pripremi uvijek držiš istog postupka. Ovaj put, osim sastojaka, s tobom dijelim i nekoliko savjeta uz koje će ti ganache zasigurno uspjeti.


S čokoladom za kuhanje dobit ćeš dobar ganache, ali prava čokolada koja sadrži kakao maslac dat će mu bolji okus. Pazi da ganache ne dođe u kontakt s vodom. Uvijek ga drži u plastičnoj posudi ili posudi prikladnoj za mikrovalnu pećnicu kako bi se po potrebi mogao podgrijati i omekšati.


Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.


Količina navedena u receptu dovoljna je za premazivanje 2 velike torte promjera 26 cm. Može biti dovoljna i za premazivanje 3 torte, ovisno o debljini premaza, promjeru i visini torte. S ovom će ti količinom gotovo sigurno nešto ostati, jer je za ugodno premazivanje potrebno više ganachea nego što se zapravo potroši. Višak možeš spremiti u zamrzivač.


Sad kad znaš kako premazati tortu, za premazivanje pripremi tortu omiljenog okusa.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Krema za premazivanje torti ili ganache krema

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrij slatko vrhnje do vrenja i pusti ga da kuha još nekoliko sekundi.
2. Korak Čokoladu prelij zagrijanim slatkim vrhnjem i miješaj pjenjačom sve dok se sva čokolada ne otopi.
3. Korak Dodaj komade maslaca i miješaj dok ne dobiješ glatku smjesu.
4. Korak Pokrij prozirnom folijom i ostavi na sobnoj temperaturi da se ohladi.
1. Korak Zagrij slatko vrhnje do vrenja i pusti ga da kuha još nekoliko sekundi.
2. Korak Čokoladu prelij zagrijanim slatkim vrhnjem i miješaj pjenjačom sve dok se sva čokolada ne otopi.
3. Korak Dodaj komade maslaca i miješaj dok ne dobiješ glatku smjesu.
4. Korak Pokrij prozirnom folijom i ostavi na sobnoj temperaturi da se ohladi.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-20,95 KN (2,78 €)
Skupaj:
188,51 KN (25,02 €)
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual