1
Za pripremu biskvita, žumanjke i polovicu doze šećera posebno kremasto istučemo. Bjelanjke i drugu polovicu šećera istučemo u čvrsti snijeg. Iznad pare rastopimo čokoladu s kokosovim maslacem. Istučenim žumanjcima dodamo rastopljenu i malo ohlađenu čokoladu te dodamo 1/3 snijega. Brašno prosijamo zajedno s praškom za pečenje i umiješamo u žumanjke, zatim pažljivo umiješamo i preostali snijeg.
2
Pečemo na 180 stupnjeva oko pola sata. Ohlađeno pečeno tijesto razrežemo na tri jednaka dijela.
3
Dan prije pečenja biskvita pripremimo kremu. U lonac ulijemo vrhnje i nalomimo čokoladu. Neprestano miješamo. Kada se čokolada gotovo rastopi, lonac uklonimo i miješamo još toliko koliko je potrebno da dobijemo glatku smjesu. Ohladimo i preko noći stavimo u hladnjak. Idući dan kremu još samo istučemo.
4
Nakon što složimo tortu, i po vrhu tanko namažemo kremu i stavimo još na sat dva u hladnjak. Zatim rastopimo čokoladu i kokosov maslac te prelijemo po vrhu torte. Ukrasimo po želji.