Brownie kolačići s cheesecake nadjevom savršen su hit za sve koji vole brownie kolače i cheesecake. Cheesecake nadjev daje bogat okus jer se čokolada i kremasta struktura nadjeva bore za dominaciju.
Povrh toga, brownie kolačići sa cheesecake nadjevom vrlo su pjenasti. Za bogati okus i pjenastu teksturu zaslužan je omjer maslaca, čokolade i brašna. Kad bi se u brownie kolačiće dodalo više brašna, oni bi teksturom ličili na tortu, no veća količina maslaca i čokolade daje okus koji svi tražimo!
BAM tamnu čokoladu upotrijebit ćemo za pripremu brownie kolačića s cheesecake nadjevom iz dva razloga: BAM čokolada ima oblik kapljica koji omogućuje brže i ravnomjernije otapanje.
Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.
Tamnu čokoladu za pripremu brownie kolačića upotrebljavamo i zato što je njezin okus gorkast, pa će se dobro slagati s bijelim i smeđim šećerom koji se dodaje u čokoladne brownie kolačiće.
Iako to zvuči pomalo neobično za pripremu slastice, ne treba zaboraviti ni sol. Sol pomaže da se sastojci još više međusobno povežu i izoštrava njihov okus. Vanilija također povezuje i izoštrava okuse, pa ćemo u receptu upotrijebiti i BAM pastu od vanilije.
Od ovih sastojaka možete pripremiti 12 brownie kolačića u posudi za pečenje dimenzija 23 x 23 x 5 cm.