BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Browniji s ruby čokoladom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
browniji s ruby cokoladom

Ovi čokoladni kolačići ili browniji ne trebaju dodatni ukras; oni sami su divni. Jagode i tamna čokolada oduvijek su bile poznate kao izvrsna kombinacija u raznim slasticama. Kada brownijima dodamo još ruby čokoladu, koja svojom nježnom bojom, nježnom aromom i djelićem okusa jagodičastog voća dovodi čokoladne kolačiće na višu razinu. Ovim receptom dobivate savršenu ravnotežu tamne čokolade; dodane svježe jagode samo još povećavaju sklad okusa ove slastice.

ČOKO-savjet: poslužite potpuno ohlađene, dodajte svježe jagode i lagano pospite šećerom u prahu. Brownije možete preliti ruby čokoladom. Možete ih ukrasiti i čokoladnim strugotinama ili čokoladnim crispy-ima.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Maslac narežite na kockice i pomiješajte ga s kapljicama tamne čokolade. Sve zajedno stavite u lonac, a zatim stavite lonac na umjerenu vatru. Neka se smjesa polako zagrijava i topi dok ne postane glatka i sjajna.
2
Maknite s vatre, umiješajte šećer i kakao u prahu te sve zajedno miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Dodani šećer malo će sniziti temperaturu i smjesa će se možda činiti blago zrnastom, ali to je u redu.
3
Dodajte jogurt od vanilije i pastu od vanilije te još jednom dobro promiješajte dok smjesa ne postane glatka.
4
Na kraju dodajte prosijano brašno. Pažljivo i postupno dodajte brašno dok ponovno ne dobijete glatku masu.
5
Dodajte ruby čokoladu i sitno nasjeckane komadiće jagoda te ih lagano miješajte dok ne dobijete jedinstvenu masu.
6
Obložite malu pravokutnu posudu za pečenje (20x20 cm) papirom za pečenje, ulijte tijesto, zagladite ga što je više moguće i zatim pecite u zagrijanoj pećnici na 180 ° C oko 25 minuta. Kako se svaka pećnica malo razlikuje, izvadite brownije iz pećnice kad budu pečeni. To možete provjeriti testom pomoću čačkalice; ako je čačkalica suha nakon što je izvučete iz mase, kolačići su pečeni. Ali budite oprezni, moraju ostati mekani i blago vlažni, pa je u redu čak i ako ih tako malo potpečete.
7
Kad su pečeni i spremni, izvadite ih iz pećnice i ostavite da se potpuno ohlade na rešetki. Izrežite potpuno ohlađene i poslužite. Količina sastojaka u receptu je za 9 komada.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-5,36 €
Ukupno:
53,60 €48,24 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual