Sastojci:
- 0,5-1 dl toplog mlijeka
- 2-3 žlice mascarpone sira
- 250 g mascarpone sira za biskvit
- 1 žlica BAM paste od vanil
- 1 žlica soka od limuna
- 2 žlice šećera u prahu
- 250 g bademovog brašna
- BAM čokolada s narančom
- Štapići za cake popse
Cake pops u obliku bundeve razigran je i slastan desert, idealan za jesenske dane kada se nešto slatko i ugodno potkrade. Napravljeni od meke, gnjecave mješavine biskvita, mlijeka i mascarpone sira, savršeni su zalogaji koji se lako mogu preliti BAM čokoladom s narančom. Simpatične tikvice na štapiću oduševit će i djecu i odrasle.
@bamchocolate.com Make beautiful pumpkin shaped cake pops, the perfect autumn dessert without baking! Creamy mascarpone, BAM orange chocolate, almond flour and BAM vanilla paste make for a taste you''ll love. Watch the video and see how easy it all is! ? INGREDIENTS: - 0,5-1 dl warm milk - 2-3 tbsp mascarpone cheese - 250 g mascarpone cheese for sponge cake - 1 tbsp BAM vanilla paste - 1 tbsp lemon juice - 2 tablespoons powdered sugar - 250 g almond flour - BAM orange chocolate for the coating - BAM orange chocolate for the coating - BAM orange chocolate for the coating - BAM orange chocolate for the coating ? For the preparation process, check out the video on the link! #cakepops #cakepopstutorials #cakepopdough #cakepopprep #cakepop #cakepop #cakepopdipping #cakepoptips #cakepophack #cakepopsicles #orangechocolate #pumpkin #pumpkinseason#pumpkincakepops #pumpkins #becomeamaster #bamchocolate ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱
Nakon oblikovanja i hlađenja, premaži ih čokoladom za hrskavi sloj koji lijepo nadopunjuje raskošnu unutrašnjost. Nakon što se čokolada stegne, spremni su za posluživanje – slatki, ukusni i savršeni za svaki jesenski trenutak!
Pomiješaj krem sir, šećer u prahu, limunov sok i BAM pastu od vanilije u glatku smjesu. Dodaj bademovo brašno i oblikuj kuglice. Stavi kuglice u zamrzivač na nekoliko sati.
Ohlađeni biskvit izmrvi u veliku zdjelu. Dodaj toplo mlijeko i mascarpone sir i miješaj dok ne dobiješ ljepljivu masu.
Od mase oblikovaj ravnomjerne kuglice i preoblikovaj ih u oblik tikvica.
Umoči štapić za cake pops u otopljenu BAM čokoladu s narančom i zabodi ga u sredinu svakog sladoleda.
Stavi cake popse u hladnjak na 30 minuta da se čokolada stegne.
Kad se cake popsi ohlade, prelij ih po cijeloj površini otopljenom čokoladom od naranče, pazeći da bude ravnomjeran sloj.
Vrati ih na hladno da se čokolada skroz stegne.