Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Cheesecake pops bez pečenja

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7
cheesecake pops bez pecenja


@bam_chocolate1 Cheesecake popsi brez peke. 🤤 Super sladica za praznovanja ali kar tako #cakepops #cakepop #slovenia🇸🇮 #slovenija #slovenskepeka ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Zamislite bogatu kremoznost sira, obogaćenu delikatnim okusom vanilije i svježinom limunovog soka, a sve zaokruženo bogatim slojem svilenkaste mliječne čokolade i završnim dodirom hrskavih liofiliziranih malina.Ovi cake popsi nisu samo vizualni primamljivi, ai nevjerojatno su jednostavni za pripremu. Bez potrebe za pečenjem, ovaj recept nudi zabavno i opušteno iskustvo stvaranja, što ga čini savršenim za obiteljske aktivnosti ili kao brzi desert za neočekivane goste.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Cheesecake pops bez pečenja

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Pomiješajte krem ​​sir, šećer u prahu, limunov sok i pastu od vanilije u glatku smjesu. Dodajte bademovo brašno i oblikujte kuglice. Stavite kuglice u zamrzivač na nekoliko sati.
2. Korak Umočite štapić u otopljenu čokoladu, pa u kuglicu. Stavite u hladnjak na 15 minuta.
3. Korak Kuglice preliti otopljenom čokoladom i posuti liofiliziranim malinama.
4. Korak Pričekajte da se čokolada stvrdne (kuglice možete staviti još par minuta u hladnjak) i uživajte!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-4,64 €
Ukupno:
41,75 €

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual