Sastojci:
- 200 g keksa s maslacem
- 100 g otopljenog maslaca
- 500 g krem sira
- 250 ml tučenog slatkog vrhnja
- 100 g šećera
- 1 žličica BAM paste od vanilije
- 150 g jagodne marmelade
- šaka svježih jagoda
Vrhunac ovog cheesecakea je osvježavajući preljev od slatkog džema od jagoda koji se nježno rasporedi po vrhu kreme. Živahna boja jagoda i intenzivan okus džema doprinose atraktivnom izgledu torte. Ono što ovu slasticu čini posebno privlačnom je činjenica da se priprema bez pečenja, što ubrzava i olakšava proces pripreme. Džem od jagoda Cheesecake bez pečenja potpuno je prilagodljiv jer količinu i gustoću preljeva možete prilagoditi svojim željama, stvarajući savršenu ravnotežu između slatkoće i kremastosti. Pročitajte recept za Cheesecake s džemom od jagoda bez pečenja. Vrijeme hlađenja nije uključeno u pripremu.