BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Cheesecake s džemom od jagoda bez pečenja

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
cheesecake s dzemom od jagoda bez pecenja
Vrhunac ovog cheesecakea je osvježavajući preljev od slatkog džema od jagoda koji se nježno rasporedi po vrhu kreme. Živahna boja jagoda i intenzivan okus džema doprinose atraktivnom izgledu torte. Ono što ovu slasticu čini posebno privlačnom je činjenica da se priprema bez pečenja, što ubrzava i olakšava proces pripreme. Džem od jagoda Cheesecake bez pečenja potpuno je prilagodljiv jer količinu i gustoću preljeva možete prilagoditi svojim željama, stvarajući savršenu ravnotežu između slatkoće i kremastosti. Pročitajte recept za Cheesecake s džemom od jagoda bez pečenja. Vrijeme hlađenja nije uključeno u pripremu.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Cheesecake s džemom od jagoda bez pečenja

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

  • 200 g keksa s maslacem
  • 100 g otopljenog maslaca
  • 150 g jagodne marmelade
  • šaka svježih jagoda

Upute za pripremu:

1. Korak Kolačiće samljeti u mrvice (najlakše u blenderu ili vrećici, gdje se usitne kuhinjskim valjkom).
2. Korak Otopite maslac i pomiješajte ga s mrvicama keksa da dobijete jednoličnu smjesu. Smjesu ravnomjerno rasporedite po dnu namašćenog kalupa za tortu s odvojivim dnom (promjera cca 23 cm) i lagano pritisnite.
3. Korak Staviti u hladnjak dok pripremamo kremasti sloj.
1. Korak U velikoj zdjeli izmiksajte krem ​​sir, šećer i BAM pastu od vanilije dok ne postane glatka.
2. Korak U drugoj zdjeli umutite gustu pavlaku dok ne dobijete meke vrhove. Nježno umiješajte šlag u kremu od sira dok se sastojci ne sjedine.
3. Korak Kremasti sloj izlijte na pripremljenu podlogu i poravnajte ga špatulom. Vratiti u hladnjak i ostaviti da se stegne. Ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata ili još bolje preko noći.
1. Korak Ohlađeni džem od jagoda prelijte preko kremastog sloja u kolaču. Po vrhu ravnomjerno rasporedite džem.
2. Korak Svježe jagode oprati, odstraniti peteljke i sitno ih narezati ili ostaviti cijele.
3. Korak Kada se cheesecake s džemom od jagoda potpuno ohladi i stegne, ukrasite ga svježim jagodama. pažljivo izvadite iz kalupa i poslužite.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,99 €
Ukupno:
8,91 €

O avtorju

Teja K.
Vsebinski marketing
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual