BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Churros s BAM posipom vanilije

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
churros s bam posipom vanilije

Churros, popularni slatki zalogaj, vuče korijene iz tradicionalne kuhinje Španjolske i Portugala, ali je postao svjetska kulinarska atrakcija. Njihova hrskava vanjština i nježna unutrašnjost skladna su kombinacija tekstura koja oduševljava ljubitelje slatkih poslastica. Često se poslužuju posipane šećerom ili umočene u čokoladu, što daje dodatni sloj slatkoće i luksuza.


U našem BAM receptu churrosima smo dodali posebnu notu uz pomoć BAM paste od vanilije i obogatili ih BAM vanilin šećerom za suptilan miris i okus vanilije. A za umakanje, nudimo širok izbor BAM preljeva, uključujući čokoladne i slane verzije, dopuštajući prilagodbu prema osobnim preferencijama.


Izrada ovih ukusnih prženih zalogaja je jednostavna jer zahtijeva samo nekoliko osnovnih sastojaka i nekoliko jednostavnih koraka. Bilo da ih pripremate za posebne prilike ili jednostavno uživate u maženju kod kuće, churros će uvijek biti pravi pogodak. Slijedite recept koji će vam omogućiti da ponovno napravite ovu ukusnu poslasticu u udobnosti svoje kuhinje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Zakuhajte vodu, maslac, šećer i sol u tavi srednje veličine. Kad smjesa prokuha maknite je sa štednjaka i odjednom umiješajte brašno. Mijesite dok se ne dobije glatko tijesto koje se odvaja od stijenki posude. Ostavite tijesto da se malo ohladi - oko 5 minuta.
2
U ohlađeno tijesto umiješati jedno po jedno jaje. Dobro izmiksajte svako jaje prije dodavanja sljedećeg. Na kraju dodati BAM pastu od vanilije i dobro izmiješati da se dobije homogena masa.
3
Zagrijte biljno ulje u velikoj tavi ili fritezi na otprilike 180°C. Stavite tijesto u slastičarsku vrećicu sa zvjezdastim vrhom. Direktno u vruće ulje istisnite trake tijesta dužine oko 10 cm. Pomažemo si škarama rezati tijesto.
4
Churrose pržite na vrućem ulju dok ne porumene i postanu hrskavi - oko 2-3 minute sa svake strane. Izvadite ih iz ulja šupljikavom žlicom i stavite na papirnate ubruse da se ocijede od viška masnoće.
5
Još tople churrose pospite BAM vanilin šećerom s pravom vanilijom i poslužite uz bilo koji BAM preljev ili voćni džem.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,99 €
Ukupno:
9,90 €8,91 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual