1
Istucite jaja i šećer da dobijete gustu i pjenastu smjesu. U smjesu dodajte prosijano brašno, prašak za pecivo, kakao i rastopljeni maslac te sve zajedno dobro promiješajte.
2
Pripremite pladanj, obložen papirom za pečenje, i u njega ulijte tijesto. Stavite ga u pećnicu, zagrijanu na 200 stupnjeva, na približno 8 minuta.
3
Isto tako papirom za pečenje obložite kalupe za pečenje promjera od 10 centimetara. Od ohlađenog biskvita zatim izrežite 4 kruga i 4 trakice, široke 2,5 centimetra. Njima obložite dno i stijenke kalupa za pečenje.
4
Zatim pripremite pjenu sa šampanjcem. U posudu istresite želatinu i dodajte 3 žličiće vode da želatina nabubri. Posudu stavite iznad vodene kupelji i miješajte da se sadržaj rastopi.
5
Ulijte još šampanjac i uklonite. Istucite slatko vrhnje i dodajte ga smjesi sa šampanjcem. Miješajte sve dok se smjesa ne počne stvrđivati.
6
Za kraj istucite još bjelanjke u čvrsti snijeg sa šećerom te ga postepeno i nježno umiješajte u stvrdnutu smjesu sa šampanjcem.
7
Masu stavite u obložene kalupe koje potom na približno 2 sata stavite u hladnjak da se stvrdnu. Jer je ovo slastica za posebne prigode, ne zaboravite na dekoraciju! Savjet: Rastopljena čokolada je vrlo korisna za ukrašavanje.