BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna rolada s kakaom i kikirikijem

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 55 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 12
cokoladna rolada s kakaom i kikirikijem

Čokoladna rolada s mliječnom čokoladom i kikirikijem ukusan je desert koji spaja bogate okuse čokolade i hrskavost kikirikija. Osnova rolade je tanka palačinka napravljena od smjese jaja, mlijeka, brašna i kakaa, koja se peče samo s jedne strane radi meke i podatne teksture. Palačinke zatim premaži kremastom čokoladnom kremom od ohlađenog ganachea i tučenog slatkog vrhnja i pažljivo zarolaj u roladu. Glazura od otopljene mliječne čokolade i mljevenog kikirikija daje završni pečat dodajući prekrasan kontrast između meke unutrašnjosti rolade i hrskavog preljeva.


Savršen recept za posebne prilike, romantične večeri u dvoje ili deserte nakon večere!


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 250 ml slatkog vrhnja
  • pripremljeni ganache
@bamchocolate.com Chocolate roulade loaded with rich cacao and crunchy peanuts! ?? The perfect combo for a quick and delicious treat. Who''s trying this recipe? ?? #bamchocolate#milkchocolate#chocolateroulade#cacao#peanuts ♬ original sound - BAM (Become A Master)

Upute za pripremu:

1
BAM mliječnu čokoladu prelij sa 100 ml vrućeg slatkog vrhnja. Dobro promiješaj dok se čokolada potpuno ne otopi. Stavi smjesu u hladnjak na 1 sat da se stegne.
1
U zdjeli pomiješaj jaja, mlijeko, BAM kakao u prahu, brašno i otopljeni puter. Dobro izmiješaj da dobiješ glatko tijesto.
2
Tijesto propasiraj kroz cjedilo da ukloniš grudice.
3
U tavi peci tijesto kao palačinke, ali samo s jedne strane.
1
Ohlađene palačinke stavi na radnu površinu tako da se malo preklapaju.
2
Kremu pripremiš tako da umutiš 250 ml slatkog vrhnja u koje dodaš ohlađeni ganache.
3
Palačinke tanko premazaj kremom i pažljivo zamotaj u roladu.
4
Zarolanu roladu zamotaj u papir za pečenje i stavi u zamrzivač na 1 sat da se krema stegne.
1
Otopite mliječnu čokoladu zajedno s kikirikijem i malo BAM kokosovog ulja u mikrovalnoj ili na vodenoj kupelji.
2
Ohlađenu roladu ravnomjerno prelij otopljenom čokoladom.
1
Roladu ohladi barem 1 sat prije posluživanja, zatim je nareži na ploške i posluži.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,67 €
Ukupno:
36,70 €33,03 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual