Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta s jagodama

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 15
cokoladna torta s jagodama

Odličan i vrlo jednostavan recept za čokoladnu tortu s jagodama.

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Recept pripremila: Ana


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta s jagodama

  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 15

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Za biskvit posebno umiješamo žumanjke i bjelanjke. U žumanjke dodamo ostale sastojke i dobro sve promiješamo. Zatim postepeno dodajemo snijeg od bjelanjaka i pečemo priblizno 15-20 min na 200´C.
2. Korak Dok se biskvit peče pripremamo kremu. 100g čokolade rastopimo na pari i ohlađenu ju umiješamo u 150 ml vrhnja. Kremu od jagode ćemo napraviti s cca 200 ml vrhnja u koje ćemo dodati malo sirupa od jagoda. Jagode narežemo na tanke ploške. Za preljev rastopimo ostatak čokolade i dok ju topimo dodamo ostatak vrhnja.
3. Korak Kada je biskvit pečen i ohlađen razrežemo ga na pola i na obje polovice premažemo mlijeko kistom da bude sočniji. Nastavljamo s čokoladnom kremom - na nju jagode i zatim još kremu od jagode. Pokrijemo drugom polovicom biskvita.
4. Korak Na koncu prelijemo s čokoladom i ukrasimo (po želji).
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual