1
Za biskvit posebno umiješamo žumanjke i bjelanjke. U žumanjke dodamo ostale sastojke i dobro sve promiješamo. Zatim postepeno dodajemo snijeg od bjelanjaka i pečemo priblizno 15-20 min na 200´C.
2
Dok se biskvit peče pripremamo kremu. 100g čokolade rastopimo na pari i ohlađenu ju umiješamo u 150 ml vrhnja. Kremu od jagode ćemo napraviti s cca 200 ml vrhnja u koje ćemo dodati malo sirupa od jagoda. Jagode narežemo na tanke ploške. Za preljev rastopimo ostatak čokolade i dok ju topimo dodamo ostatak vrhnja.
3
Kada je biskvit pečen i ohlađen razrežemo ga na pola i na obje polovice premažemo mlijeko kistom da bude sočniji. Nastavljamo s čokoladnom kremom - na nju jagode i zatim još kremu od jagode. Pokrijemo drugom polovicom biskvita.
4
Na koncu prelijemo s čokoladom i ukrasimo (po želji).