BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta s kremom od limuna

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 12
cokoladna torta s kremom od limuna

Recept za odličnu čokoladnu tortu s kremom od limuna. U receptu ćete naći i BAM kakao u prahu. Pripremljen od odabranih kakao zrna najbolje kvalitete. Tople je, crveno-smeđe boje i nezamjenjiv je dodatak u pripremi raznih čokoladnih slastica, a odličan je i za dekoraciju.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 100 g brašna
  • 25 g BAM kakaa u prahu
  • 75 g maslaca
  • 25 g mljevenih oraha ili badema
  • 50 g smeđeg šećera
  • 1 jaje, umućeno

Upute za pripremu:

1
Prosijte brašno i kakao u prahu. Dodajte maslac, orahe, šećer i jaje. Zamijesite tijesto i rasporedite ga po modelu za tortu. Prstima oblikujte rub. Stavite na hladno na 30 minuta.
2
Tijesto nekoliko puta probodite vilicom, pokrijte papirom za pečenje ili folijom i opteretite grahom za "slijepo" pečenje. U prethodno zagrijanoj pećnici pecite 12-15 minuta na 200 stupnjeva. Uklonite grah i papir te pecite još 10 minuta. Temperaturu pećnice smanjite na 150 stupnjeva.
3
Pjenasto umutite jaja, žumanjak i šećer. Umiješajte ne pretvrdo tučeno slatko vrhnje. Dodajte koru od limuna i postepeno pažljivo umiješajte i sok od limuna.
4
Nadjev rasporedite po tijestu i pecite 50 minuta. Uklonite obod kalupa i pričekajte da se torta ohladi. Ukrasite je čokoladnim strugotinama i poslužite.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,38 €
Ukupno:
33,80 €30,42 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual