BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta s pinjolama

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 8
cokoladna torta s pinjolama

Recept za pripremu čokoladne torte s dodatkom pinjola.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Čokoladu razlomite na male komadiće i rastopite ju iznad vodene kupelji ili u mikrovalnoj pećnici. Smekšajte maslac i promiješajte sa šećerom kako bi dobili kremastu mješavinu.
2
Odvojite žumanjke od bjelanjaka i u kremastu smjesu umiješajte žumanjke, ohlađenu rastopljenu čokoladu te usitnjene pinjole. U smjesu nježno umiješajte još brašno i čvrsti snijeg od bjelanjaka.
3
Pripremite pladanj i obložite ga papirom za pečenje i u njega ulijte čokoladnu smjesu. Pladanj stavite u pećnicu zagrijanu na 160 stupnjeva na približno 50 minuta.
4
Čokoladnu slasticu zatim pospite šećerom u prahu ili kakaom te servirajte ohlađeno.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual