BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladne palme s orasima

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 3
cokoladne palme s orasima

Recept za pripremu čokoladne palme s orasima sa BAM čokoladom. BAM tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Razvaljajte lisnato tijesto i u posudi rastopite čokoladu. Na tijesto namažite čokoladu i zatim još pospite usitnjene orahe.
2
Tijesto zamojtajte po sredini, najprije s jednog te zatim s drugog kraja, tako da se oba kraja na sredini spoje. Savijaču razrežite na ploškice i stavite ih u pladanj.
3
Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva i na toj temperaturi pecite ploškice približno 15 minuta odnosno onoliko koliko je potrebno da dobiju zlatno žutu boju.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,69 €
Ukupno:
16,90 €15,21 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual