Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr
BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
1. Korak
U posudi pjenasto umiješajte smekšani maslac, dodajte još jaja i šećer i istucite u smjesu koja mora postati svjetlo kremasta.
2. Korak
Posebno umiješajte brašno s praškom za pecivo, ubacite mljevene lješnjake i cimet. U smjesu od maslaca izmjenično dodajte mlijeko i suhi sadržaj iz druge posude.
3. Korak
Operite trešnje i izvadite koštice te ih zajedno s čokoladom u prahu umijesite u tijesto. Pripremite pladanj obložen papirom za pečenje i razvucite tijesto.
4. Korak
Pladanj stavite u pećnicu, zagrijanu na 180 stupnjeva, na približno 60 minuta. Čokoladni kolač od trešanja ukrasite i posipajte vanilin šećerom u prahu.
I dobar tek!
U posudi pjenasto umiješajte smekšani maslac, dodajte još jaja i šećer i istucite u smjesu koja mora postati svjetlo kremasta.
2. Korak
Posebno umiješajte brašno s praškom za pecivo, ubacite mljevene lješnjake i cimet. U smjesu od maslaca izmjenično dodajte mlijeko i suhi sadržaj iz druge posude.
3. Korak
Operite trešnje i izvadite koštice te ih zajedno s čokoladom u prahu umijesite u tijesto. Pripremite pladanj obložen papirom za pečenje i razvucite tijesto.
4. Korak
Pladanj stavite u pećnicu, zagrijanu na 180 stupnjeva, na približno 60 minuta. Čokoladni kolač od trešanja ukrasite i posipajte vanilin šećerom u prahu.
I dobar tek!
Prijavi se na čoko e-časopis
Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.