BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni vafli

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
cokoladni vafli

BAM tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija.

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.

Ako više volite pahuljaste vafle bez čokolade, pripremite ih prema receptu ovdje.



Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 50 g čokolade za kuhanje
  • 3 žlice maslaca
  • 2,5 dcl brašna
  • Prstohvat soli
  • 0,5 dcl šećera
  • puna žlica praška za pecivo
  • 1 jaje
  • 1,5 dcl mlijeka
  • različito voće (voće po želji)

Upute za pripremu:

1
Čokoladu i maslac rastopite u mikrovalnoj pećnici iznad vodene kupelji. Miješajte dok smjesa ne postane sasvim glatka. Ohladite.
2
U međuvremenu dok čekate da se čokoladna smjesa ohladi, u jednoj posudi pomiješajte brašno, šećer i prašak za pecivo. U drugu posudu stavite jaje i dodajte mlijeko.
3
Istučenu masu dodajte u prvu posudu, u koju ćete dodati i ohlađenu čokoladnu smjesu. Sve zajedno miješajte dok masa ne postane posve glatka i gusta.
4
Masu pecite u pladnju za vafle približno 3 minute. Po želji možete poslužiti i voće za puniji okus. Ne zaboravite, čokolada i voće odlična su kombinacija!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual