Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Domaći čokoladni puding

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
domaci cokoladni puding

BAM pasta od vanilije očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije.

Recept za pripremu čokoladnog pudinga.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Domaći čokoladni puding

  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6

Sastojci:

  • svježe voće

Upute za pripremu:

1. Korak Čokoladu naribajte ili ju nalomite na malene komadiće. U posudi istucite žumanjke i šećer te zatim smiješajte 1dl mlijeka s brašnom.
2. Korak Preostalo mlijeko izlijte u posudu i dodajte čokoladu i pasto od vanilije s oljuštenom sredinom. Pristavite na vatru i pričekajte da smjesa zakipi na srednjoj temperaturi.
3. Korak Miješajte dok se čokolada ne rastopi. Mješavinu mlijeka s brašnom zatim ulijte u čokoladno mlijeko i gusto ga zakuhajte. U međuvremenu neprestano miješajte.
4. Korak Kada se mješavina konačno zgusne, uklonite ju s vatre i uklonite grančicu vanilije. Umiješajte još kremu od jaja.
5. Korak Puding ulijte u zdjelice ili kalupe te ga stavite u hladnjak da se ohladi. Po želji slasticu možete ukrasiti šlagom, naribanom čokoladom, voćem ili preljevom. Ne zaboravite da dodaci obogaćuju okus pudinga. Dobar tek!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual