BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Ferrero torta

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 3 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 19
ferrero torta

Čokoladni namaz s lješnjacima by Mojačokolada.si sadrži barem 50% pijemontskih lješnjaka sa zaštićenom geografskom oznakom. Zahvaljujući visokom udjelu lješnjaka te dodatka kakaa u prahu, namaz pruža bogat čokoladni okus lješnjaka. Čokoladni namaz s lješnjacima također je lijepo pakiran te kao takav prikladan za darivanje i dijeljenje među bližnjima.

Namaz možemo jesti za doručak, užinu ili večeru, odnosno u bilo koje doba dana! Odlično paše uz palačinke, voće, pecivo ili jednostavno uz komad kruha. Možete ga koristiti i za pečenje te pripremu različitih poslastica. Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima! Ovaj put smo čokoladni namaz s lješnicima upotrebili za pripremo čokoladnega recepta za odličnu ferrero tortu.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 100 g grubo mljevenih lješnjaka
  • 100 g narezanih napolitanki od lješnjaka

Upute za pripremu:

1
Maslac i čokoladu rastopimo na pari i pustimo da se ohladi. Žumanjke sa šećerom istučemo, dodamo brašno s praškom za pecivo, mrvice, rastopljenu čokoladu i snijeg od bjelanjaka. Pečemo na 200 stupnjeva cca. 30 minuta.
2
Ohlađeni biskvit prerežemo na tri dijela. Kakao pripremimo s toplim mlijekom. Rastopimo čokoladu.
3
Za kremu smiješamo istučeno slatko vrhnej s Nutokom/Nutelom i dodamo mascarpone.
4
Prvi biskvit namočimokakaom, namažemo kremom i na prelijemo rastopljenom čokoladom u tankom sloju, pospemo mljevenim lješnjacima i napolitankama. Isto ponovimo s drugim i trećim dijelom biskvita.
5
Po vrhu sam ja naribala crnu, mliječnu i bijelu čokoladu, tortu sam ukrasila ferrero kuglicama (kupljenim).
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual