BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Jednostavan crumble od jabuka

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
jednostavan crumble od jabuka

Crumble od jabuka klasičan je i popularan desert koji kombinira sočne jabuke s hrskavom koricom od maslaca. Jednostavna priprema i bogat okus čine ga jednim od omiljenih domaćih slastica.


Ovo jednostavno i ukusno jelo savršeno je za hladnije dane kada se želimo ugrijati toplim, domaćim desertom.


Za pripremu mrvica nije potrebno puno vremena niti posebno kuharsko umijeće, što znači da se može brzo pripremiti kada poželimo nešto slatko i domaće.


Njegova popularnost proizlazi i iz mogućnosti prilagođavanja recepture - u nju možemo dodati različite vrste voća, orašastih plodova ili začina, što svaki crumble čini jedinstvenim i prilagođenim našim željama. 

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Zagrijte pećnicu na 180°C.
2
Jabuke ogulite, narežite na tanke ploške i pomiješajte sa šećerom, cimetom i limunovim sokom. Narezane jabuke ravnomjerno rasporedite po limu za pečenje.
1
Pomiješajte brašno, smeđi šećer, zobene pahuljice i sol u velikoj zdjeli.
2
Dodajte hladni maslac narezan na komadiće i miješajte rukama ili mikserom dok ne dobijete mrvičastu smjesu
3
Mrvice ravnomjerno pospite po jabukama u posudi za pečenje.
1
Pecite u pećnici 40-45 minuta ili dok površina ne postane zlatno smeđa i hrskava.
2
Poslužite toplo, po želji sa sladoledom od vanilije ili šlagom. Dobar tek.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,79 €
Ukupno:
7,90 €7,11 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual