Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Keksi s BAM toffee karamelom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
keksi s bam toffee karamelom

Keksi s BAM Toffee karamelom slatki su, ukusni i mogu se poslužiti kao vrhunska slastica. Keksi su napravljeni tako da se praktički tope u ustima! Ako niste sigurni što pripremiti za sljedeću proslavu, ideja je tu! Pripremite kekse s BAM toffee karamelom i reći ćemo vam da će ostati samo mrvice.

Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.

Jedna velika prednost ovih keksića jest okus BAM preljeva – Toffee karamela. Svojim raskošnim okusom obogatit će okus sladoleda, a zbog svoje strukture toffee karamela prikladna je i za punjenje domaćih pralina ili keksa.

Osim keksa s BAM toffee karamelom možete pripremiti i:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Keksi s BAM toffee karamelom

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 180 °C. Pekač obložite papirom za pečenje. U posudi miješajte maslac i smeđi šećer, oko 3 minute. Dodajte jaje i BAM pastu od vanilije te dobro promiješajte. Umiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i sol.
2. Korak Pecite 10 do 11 minuta ili dok rubovi ne postanu zlatno-smeđi. Izvadite iz pećnice i ostavite da se 5 minuta hlade na pekaču, a zatim ih premjestite na rešetku za hlađenje. Zagrijte dvije žlice BAM Toffee karamele. Otopljenu karamelu pokapajte po pečenim keksima. Dobar tek!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual