BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Krem torta od lješnjaka

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
krem torta od ljesnjaka

Mislim da će recept za savršenu krem tortu od lješnjaka s jednostavnom pripremom i općenito popularnim okusom i kremastom teksturom koju stvara namaz od lješnjaka postati vaš novi svakodnevni recept. Tortu možete iskoristiti i kao rođendansku slasticu, za obljetnicu ili druge slavljeničke proslave. Drugim riječima, napravite tortu prema ovom receptu i odmah steknite milijun prijatelja!

ČOKO-savjet: provjerite kako možete koristiti namaz od lješnjaka u još jednostavnijem receptu.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Prvo razbijte jaja. Zatim dodajte šećer u posudu i miješajte oko pet minuta. U jednoličnu masu dodajte namaz od lješnjaka, a zatim nastavite s miješanjem.
2
U posebnoj posudi pomiješajte kvasac, brašno i škrob. Zatim smjesu suhih sastojaka umiješajte u smjesu s jajima, namazom od lješnjaka i šećerom. Dodajte malo mlijeka i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
3
Podmažite kalup za tortu (sastojci su za kalup promjera 18 cm) i zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Nakon što se pećnica zagrije, stavite kalup s pripremljenom masom za tortu i pecite oko 45 minuta, ovisno o pećnici. Zabadanjem čačkalice u tijesto provjerite je li biskvit pečen i ako je čačkalica suha, biskvit je pečen.
4
Iako će biti teško, pričekajte da se torta ohladi prije posluživanja. Dobar tek!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,89 €
Ukupno:
8,90 €8,01 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual