BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kremšnita u staklenci

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
kremsnita u staklenci

Krem sir u teglici je kreativna i moderna verzija klasične kremšnite, popularne slastice u Sloveniji i Hrvatskoj. Ova verzija se priprema u pojedinačnim staklenkama, što slastici daje poseban šarm i eleganciju. Odličan je izbor za svečane događaje. Tradicionalno, krema se sastoji od lisnatog tijesta, bogate kreme od vanilije i laganog šlaga.

Upotrijebite BAM kremu od vanilije i krema u loncu bit će vrlo brzo gotova.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • lisnato tijesto (kupovno)
  • 500 ml mlijeka
  • BAM krema od vanilije
  • 500 ml vrhnja za šlag
  • šećer u prahu za dekoraciju
Tiktok mojacokolada

Upute za pripremu:

1
Priprema tijesta: lisnato tijesto narežite na kvadratiće i pecite u pećnici na 200°C dok ne porumeni. Smiri se.
2
Krema od vanilije: Koristite mješavinu BAM za kremu od vanilije. Samo slijedite upute na pakiranju, priprema je vrlo jednostavna. Ohladite kremu.
3
Šlag: U drugoj posudi umutite čvrsti šlag.
4
Sastavljanje: U čaše naizmjenično slažite komade pečenog tijesta, kremu od vanilije i šlag. Ponavljajte slojeve dok se staklenke ne napune.
5
Dekoracija: Odozgo posuti šećerom u prahu.

Autor:
Ana F., Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual