BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kremšnita u staklenci

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
kremsnita u staklenci

Krem sir u teglici je kreativna i moderna verzija klasične kremšnite, popularne slastice u Sloveniji i Hrvatskoj. Ova verzija se priprema u pojedinačnim staklenkama, što slastici daje poseban šarm i eleganciju. Odličan je izbor za svečane događaje. Tradicionalno, krema se sastoji od lisnatog tijesta, bogate kreme od vanilije i laganog šlaga.

Upotrijebite BAM kremu od vanilije i krema u loncu bit će vrlo brzo gotova.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • lisnato tijesto (kupovno)
  • 500 ml mlijeka
  • BAM krema od vanilije
  • 500 ml vrhnja za šlag
  • šećer u prahu za dekoraciju

Upute za pripremu:

1
Priprema tijesta: lisnato tijesto narežite na kvadratiće i pecite u pećnici na 200°C dok ne porumeni. Smiri se.
2
Krema od vanilije: Koristite mješavinu BAM za kremu od vanilije. Samo slijedite upute na pakiranju, priprema je vrlo jednostavna. Ohladite kremu.
3
Šlag: U drugoj posudi umutite čvrsti šlag.
4
Sastavljanje: U čaše naizmjenično slažite komade pečenog tijesta, kremu od vanilije i šlag. Ponavljajte slojeve dok se staklenke ne napune.
5
Dekoracija: Odozgo posuti šećerom u prahu.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual