Sastojci:
- 35 g BAM liofiliziranih jagoda
- 115 g šećera u prahu
- 420 ml hladnog vrhnja za umućivanje
BAM liofilizirane jagode i slatko vrhnje daju odličnu kremu od jagoda. Krema od jagoda može se pripremiti od svježih jagoda ili se mogu upotrijebiti liofilizirane jagode. Obje verzije imaju nevjerojatan okus jagode i daju prozračnu kremu od jagoda koju možete upotrijebiti kao nadjev za ukrašavanje torti, keksa, cheesecakea, pa čak i palačinki!
U ponudu BAM proizvoda za pečenje dodali smo i liofilizirane jagode. Zbog oblika i mirisa možete ih upotrijebiti za pripremu osvježavajućih napitaka i oduševiti goste na ljetnoj zabavi. Liofilizirane jagode tijekom liofilizacije zadržavaju oblik, okus, boju i aromu, čime se produljuje rok trajanja, a ne uništavaju se svi vitamini i minerali.
Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.
Priprema kreme od jagoda s liofiliziranim jagodama brža je od klasične pripreme u kojoj se upotrebljavaju svježe jagode. Okus će biti JAKO sličan kremi od svježih jagoda, ali će izgled biti malo drugačiji. Pripremili smo recept prema kojem možete pripremiti kremu od jagoda.