BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Liofilizirane jagode u kremi

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 3
liofilizirane jagode u kremi

BAM liofilizirane jagode i slatko vrhnje daju odličnu kremu od jagoda. Krema od jagoda može se pripremiti od svježih jagoda ili se mogu upotrijebiti liofilizirane jagode. Obje verzije imaju nevjerojatan okus jagode i daju prozračnu kremu od jagoda koju možete upotrijebiti kao nadjev za ukrašavanje torti, keksa, cheesecakea, pa čak i palačinki!

U ponudu BAM proizvoda za pečenje dodali smo i liofilizirane jagode. Zbog oblika i mirisa možete ih upotrijebiti za pripremu osvježavajućih napitaka i oduševiti goste na ljetnoj zabavi. Liofilizirane jagode tijekom liofilizacije zadržavaju oblik, okus, boju i aromu, čime se produljuje rok trajanja, a ne uništavaju se svi vitamini i minerali. 

Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.

Priprema kreme od jagoda s liofiliziranim jagodama brža je od klasične pripreme u kojoj se upotrebljavaju svježe jagode. Okus će biti JAKO sličan kremi od svježih jagoda, ali će izgled biti malo drugačiji. Pripremili smo recept prema kojem možete pripremiti kremu od jagoda.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Liofilizirane jagode u kremi

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 3

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Liofilizirane jagode izdrobite u prah.
2. Korak U veliku zdjelu miksera dodajte jagode u prahu, hladno slatko vrhnje i šećer u prahu i tucite na velikoj brzini dok ne dobijete čvrste vrhove. Obavezno upotrijebite cijelu količinu šećera u prahu jer on pomaže stabilizirati tučeno vrhnje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,60 €
Ukupno:
5,39 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual