BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Makroni s BAM namazom od čokolade i lješnjaka

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 4
makroni s bam namazom od cokolade i ljesnjaka

Makroni s BAM čokoladnim namazom s lješnjacima posebna su poslastica za prijatelje i obitelj. Makroni su francuski desert koji može biti od velike pomoći u ukrašavanju torti, a odlično izgledaju i na tanjuru kao samostalno jelo kojem se prijatelji ili obitelj mogu prepustiti kad dođu u posjet. 

Zbog svoje složenosti makroni mogu predstavljati problem čak i vještom slastičaru. Sastojci za izradu makrona uobičajeni su i lako dostupni, no upravo postupak pripreme može predstavljati pravu slastičarsku noćnu moru.

Od BAM mješavine za makrone dobije se podatna smjesa od koje možete pripremiti 20 makrona. Mješavina za makrone oslobodit će vas straha koji od pripreme makrona ima gotovo svaki slastičar ili slastičarka. 

Ovaj put pripremit ćemo makrone i napuniti ih BAM čokoladnim namazom s lješnjacima. Zbog visokog udjela lješnjaka i dodatka kakao praha u namazu, makroni će imati vrlo bogat okus čokolade i lješnjaka.

Okus čokolade i lješnjaka također se može zamijeniti s:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Makroni s BAM namazom od čokolade i lješnjaka

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 4

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak 250 g BAM mješavine za makrone treba pomiješati s 45 ml vode sobne temperature. Ako se ne upotrebljava boja, 250 g BAM mješavine za makrone treba pomiješati s 50 ml vode sobne temperature. Mješavina i voda se zatim miješaju na visokoj temperaturi oko 5 minuta. Možete dodati i boju topljivu u vodi: ako imate boju na bazi vode, u receptu oduzmite težinu boje od težine vode.
2. Korak Dobivenu smjesu treba staviti u dresir vrećicu i na podlozi za pečenje makrona ili na papiru za pečenje oblikuju se makroni. Polovice makrona rade se od približno 10 g dobivene mase. Pripremljene polovice makrona ostavite da odstoje 15 – 20 minuta kako bi na površini nastala korica.
3. Korak Polovice makarona 15 do 18 minuta pecite u pećnici zagrijanoj na 150 ˚C. Pečene makrone maknite s podloge kad se ohlade. Pripremljene makrone punite BAM čokoladnim namazom od lješnjaka i polovice zalijepite jednu za drugu.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,44 €
Ukupno:
12,96 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual