Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

New York Cheesecake

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
new york cheesecake

New York cheesecake legendarna je verzija tradicionalnog kolača od sira, porijeklom iz New Yorka, SAD. Ovu verziju ističe izrazito kremasta i bogata tekstura koja je rezultat korištenja velike količine krem sira.

Newyorški kolač od sira postao je ikoničan zbog svoje jednostavnosti i elegancije, začinjen samo vanilijom ili limunom. Ovaj kolač od sira nije samo desert; simbol je grada koji nikad ne spava te njegove obilja i raznolikosti.


Njegova popularnost prešla je granice i postao omiljen u cijelom svijetu, a ističe se pečenom podlogom koja obično sadrži graham kreker ili biskvitne mrvice te glatkim, svilenkastim nadjevom koji je ispečen do savršenstva.

U stisci ste s vremenom, ali ipak želite poslužiti savršenu tortu od sira, toplo preporučujemo BAM mješavinu za tortu od sira. Mješavina stvara ukusnu, pahuljastu i laganu kremu za tortu od sira, bez pečenja. Priprema je vrlo jednostavna jer se smjesa jednostavno pomiješa s vodom i tučenim slatkim vrhnjem.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

New York Cheesecake

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

  • 150 g sitnog graham krekera (ali drugih kolačića po izboru)
  • 50 g šećera

Upute za pripremu:

1. Korak Podloga: Zagrijte pećnicu na 180°C. Pomiješajte krušne mrvice, šećer i maslac, rasporedite po dnu tepsije, pecite 10 minuta i ohladite.
2. Korak Fil: Umutiti krem ​​sir i šećer, dodati vaniliju i jedno po jedno jaje, pa kiselu i gustu pavlaku. Izlijte na podlogu i pecite na sniženoj temperaturi od 160°C oko 1 sat i 10 minuta. Ostavite u ugašenoj pećnici još 1 sat.
3. Korak Preljev: Pomiješajte kiselo vrhnje, šećer i ekstrakt vanilije, premažite ohlađeni kolač od sira i ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata ili preko noći.
4. Korak Za posluživanje: Izvadite iz posude i poslužite, po želji dodajte svježe voće.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual