BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Panna cotta s toffe umakom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9
panna cotta s toffe umakom

Panna cotta talijanski je klasik. Panna cotta jednostavna je i svestrana slastica koja bi mogla postati vaš favorit kad želite zadržati jednostavnost, ali istovremeno oduševiti goste. Panna cotta spada u kategoriju slastica koje se brzo pripremaju. Možete je pripremiti i dan-dva unaprijed, a za kremastu osnovu možete upotrijebiti čitav niz dodataka. 

Panna cotta u ovom receptu prelivena je toffe preljevom. Naziv kremastog toffe preljeva može biti malo zbunjujući jer se pravilno piše toffee, ali često se upotrebljava i izraz toffe, pa ćemo u ovom receptu upotrijebiti naziv toffe koji je svima dobro poznat.

Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

BAM preljev toffe karamel priprema se s kakao maslacem koji daje bogat okus i kremastu strukturu. Pun okus preljeva toffe karamel, koji podsjeća na okus Snickers čokoladice, dodaje okus nadjevima za torte, lako ga možete upotrijebiti kao dodatak doručku, primjerice za žitarice, palačinke ili prozračne vafle. 

Okus panna cote obogatili smo BAM mahunom vanilije. Očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije, opojnim mirisom i pravom aromom. Sjemenke mahune vanilije prikladne su za pripremu slastica kad želimo oduševiti i okusom i izgledom.

Ako više volite okus lješnjaka umjesto toffea, panna cottu možete pripremiti s lješnjacima prema receptu koji vas čeka ovdje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Panna cotta s toffe umakom

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Stavite listiće želatine u posudu napunjenu hladnom vodom. Namačite ih oko 10 minuta ili dok ne omekšaju. U posudu stavite vrhnje, mlijeko i sjemenke mahune vanilije i zagrijte gotovo do vrenja. Dodajte morsku sol i promiješajte. U kremu s vrhnjem i mahunom vanilije dodajte ocijeđene listiće želatine. Dobro promiješajte kako bi se želatina u potpunosti otopila.
2. Korak Smjesu izlijte u čaše ili pripremljene kalupe za panna cottu. Ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata prije posluživanja. BAM preljev Toffee karamel stavite u posudu i zagrijte ga tek toliko da se lagano otopi. Zatim ga prelijte preko panna cotta i poslužite.
3. Korak Smjesu izlijte u čaše ili pripremljene kalupe za panna cottu. Ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata prije posluživanja. BAM preljev Toffee karamel stavite u posudu i zagrijte ga tek toliko da se lagano otopi. Zatim ga prelijte preko panna cotta i poslužite.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual