Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Recept: Čokoladni trufflesi s morskom soli

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5
recept: cokoladni trufflesi s morskom soli

BAM Tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. Recept za čokoladne trufflese s morskom kao stvoren je za sve ljubitelje slano-slatkih kombinacija.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Recept: Čokoladni trufflesi s morskom soli

  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Pripremimo vodenu kupelj iznad koje ćemo rastopiti čokoladu. U lonac istresemo čokoladne kapljice i odmah dodamo i kondenzirano mlijeko. Miješamo dok čokolada nije potpuno rastopljena i smjesa glatka. Zatim dodamo ekstrakt od vanilije.
2. Korak Lonac s čokoladom prekrijemo folijom, stavimo u hladnjak i pustimo približno 2 sata da se smjesa dobro ohladi.
3. Korak Kada je smjesa ohlađena, izvadimo ju iz hladnjaka i od čokoladne smjese oblikujemo kuglice žličicom ili zaimačom za sladoled. Kuglice slažemo na pladanj obložen papirom za pečenje.
4. Korak Iznad vodene kupke rastopimo još i mliječne čokoladne kapljice.
5. Korak Kuglice umačemo u rastopljenu mliječnu čokoladu i ukrasimo morskom soli dok je čokolada još topla. Savjet: Kuglice možete umakati u čokoladu i čačkalicom.
6. Korak Ohladimo u hladnjaku i poslužimo.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual