BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sacher torta u teglici

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
sacher torta u teglici
Otkrijte novi način uživanja u klasičnom desertu. Sacher torta u staklenci oduševit će vas originalnim okusom Sacher torte, vrlo jednostavnom i brzom za pripremu i što je najbolje - niskokaloričnom. Za autentičan okus svježih marelica koristit ćemo BAM FIT Academy marelicu bez dodanog šećera. Korištenjem kvalitetnih sastojaka poput BAM tamne čokolade s visokim udjelom kakaa, integralnog ili bademovog brašna i prirodnih zaslađivača, ovaj recept nudi sve što vam je potrebno za jelo bez grižnje savjesti.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sacher torta u teglici

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 180°C. Otopite čokoladu i maslac u vodenoj kupelji ili u mikrovalnoj pećnici. U velikoj zdjeli miješajte žumanjke s eritritolom i esencijom vanilije dok smjesa ne postane svijetla i kremasta. Lagano umiješajte smjesu otopljene čokolade.
2. Korak U drugoj posudi istucite čvrsti snijeg od bjelanjaka. Bjelanjke lagano umiješajte u čokoladnu smjesu. Umiješajte prosijano brašno s praškom za pecivo. Smjesu izlijte u posudu za pečenje i pecite oko 25-30 minuta. Kad je pečeno ostaviti da se potpuno ohladi.
1. Korak Biskvit narežite na kocke ili staklorezačem izrežite krugove koji odgovaraju vašim naočalama. Na dno svake čaše stavite sloj biskvita. Na vrh biskvita dodajte sloj BAM FIT Academy marmelade. Ponavljajte slojeve dok se staklenke ne napune. Završite gornjim slojem šlaga. Na vrh dodajte komadiće tamne čokolade ili naribanu čokoladu.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,96 €
Ukupno:
26,64 €

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual