1
U multipraktik stavimo namočene bademe, datulje, kakao, kokosov maslac i javorov sirup. Dobro izmiksamo, dok se smjesa ne pretvori u kuglicu.
2
Dno pladnja prekrijemo tankom, prozirnom folijom, za svaki slučaj da se ne bi previše lijepilo. Tijesto dobro i jednakomjerno pritisnemo na dno.
3
Umultipraktiku izmiksamo indijske oraščiće, dodamo dobar decilitar svježe cijeđenog soka naranče, koricu naranči, javorov sirup i rastopljeni kokosov maslac. Dobro izmiksamo dok smjesa ne postane kremasta. Dobivenu smjesu ulijemo na podlogu i stavimo u hladnjak.
4
Za čokoladnu smjesu u posudici smiješamo: javorov sirup, rastopljeni kokosov maslac, kakao u prahu i malo cimeta. Prelijemo preko dijela od naranče. Tortu na nekoliko sati stavimo u hladnjak da se stvrdne.
5
Sirove torte su odlične za ljude alergične na jaja, brašno i mlijeko, jer te sastojke ne sadrže, a ujedno su i vrlo zasitne.