BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sirova čokoladna torta s narančom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 15
sirova cokoladna torta s narancom

Recept za vrhunsku sirovu čokoladnu tortu s narančom. Vrijedna grijeha!

Recept pripremila: Kristina Urana

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sirova čokoladna torta s narančom

  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 15

Sastojci:

  • 200 g badema
  • 80 g datulja
  • 2 žlice kakaa
  • 1 žličica kokosovog maslaca
  • 2 žličice javorovog sirupa
  • 200 g namočenih indijskih oraščića
  • 1 dcl soka naranče
  • korica 2 bio naranče
  • 2 žličice javorovog sirupa
  • 40 g kokosovog ulja/maslaca (rastopljenog!)
  • 0,5 dcl javorovog sirupa
  • 50 g kakaa
  • cimet
  • prstohvat cimeta

Upute za pripremu:

1. Korak U multipraktik stavimo namočene bademe, datulje, kakao, kokosov maslac i javorov sirup. Dobro izmiksamo, dok se smjesa ne pretvori u kuglicu.
2. Korak Dno pladnja prekrijemo tankom, prozirnom folijom, za svaki slučaj da se ne bi previše lijepilo. Tijesto dobro i jednakomjerno pritisnemo na dno.
3. Korak Umultipraktiku izmiksamo indijske oraščiće, dodamo dobar decilitar svježe cijeđenog soka naranče, koricu naranči, javorov sirup i rastopljeni kokosov maslac. Dobro izmiksamo dok smjesa ne postane kremasta. Dobivenu smjesu ulijemo na podlogu i stavimo u hladnjak.
4. Korak Za čokoladnu smjesu u posudici smiješamo: javorov sirup, rastopljeni kokosov maslac, kakao u prahu i malo cimeta. Prelijemo preko dijela od naranče. Tortu na nekoliko sati stavimo u hladnjak da se stvrdne.
5. Korak Sirove torte su odlične za ljude alergične na jaja, brašno i mlijeko, jer te sastojke ne sadrže, a ujedno su i vrlo zasitne.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual