BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sladoled s vrućim višnjama

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 3
sladoled s vrucim visnjama

BAM preljev Višnja voćni je pripravak koji sadrži više od 70 % sočnih i kiselkastih višanja bez koštica. Zbog blago kiselkastog okusa, višnje mogu obogatiti i slana i slatka jela. BAM preljev Višnja zbog svoje univerzalnosti svakoj će slastici dati točku na i. Ovaj put odlučili smo s vama podijeliti jednostavan recept za sladoled s vrućim višnjama.

Sladoled je slastica koja je savršen odabir u svako godišnje doba. Priprema sladoleda može se pojednostaviti BAM mješavinom za sladoled. Od mješavine ćete dobiti ukusan, prozračan i lagan domaći sladoled s okusom mliječnog, a pritom vam za pripremu nije potreban aparat za sladoled. 

Ponekad su najbolji oni recepti koje pripremimo spontano i koji su potpuno jednostavni! Sladoledu s vrućim višnjama možete dodati i BAM crispy.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sladoled s vrućim višnjama

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 3

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak BAM preljev Višnja ulijte u posudicu i zagrijte skoro do vrenja. BAM preljevom Višnja dobit ćemo vrući umak kojim ćemo preliti pripremljeni sladoled. Možete se odlučiti i za neku drugu vrstu sladoleda te ga preliti vrućim umakom od višanja.
1. Korak U velikoj suhoj posudi pripremite nezaslađeno slatko vrhnje za šlag i tucite ga ručnim električnim mikserom dok ne postane gotovo čvrsto i dok se na površini ne počnu stvarati vrhovi. U to tučeno vrhnje dodajte BAM mješavinu za sladoled i električnim mikserom dobro izmiješajte tučeno vrhnje i mješavinu za sladoled. Podlogu za sladoled prebacite u manje posude i stavite u zamrzivač na najmanje 40 minuta.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,69 €
Ukupno:
6,21 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual