BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Slatke jagode s lješnjacima

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
slatke jagode s ljesnjacima

BAM Tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.

Jedan od najjednostavnijih čokoladnih recepata s dodacima.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 100 g tamne čokolade
  • zdjelica slatkog vrhnja
  • 2 žličice Brandyja
  • 50 velikih, svježe ubranih jagoda
  • 100 g nasjeckanih lješnjaka ili badema

Upute za pripremu:

1
Male komadiće čokolade i vrhnje rastopite iznad vodene kupelji. Miješajte da postane smjesa potpuno glatka.
2
Lonac zatim uklonite s vodene kupelji i u smjesu dodajte Brandy.
3
Svaku jagodu posebno umočite u čokoladnu smjesu i pospite nasjeckanim lješnjacima ili bademima.
4
Servirni pladanj s jagodama zatim stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual