BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Tiramisu kuglice s namazom od pistacija

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
tiramisu kuglice s namazom od pistacija

Tiramisu kuglice s namazom od pistacija savršene su za ljubitelje pistacija i klasičnog tiramisua. Mekana, kremasta i punog okusa, svaka kuglica krije nadjev od bogatog namaza od pistacija. Brze i jednostavne za pripremu, savršen su izbor za one koji vole napraviti nešto posebno bez puno truda. Kombinacija kave, mascarponea i pistacija stvara izvrsnu harmoniju okusa. Umjesto tradicionalnog pečenja, ove kuglice štede vrijeme i idealne su za brze deserte ili posebne prigode. Kuglice su najbolje ako ih malo ohladiš prije posluživanja jer će se okusi još više stopiti.



Voliš li slastice koje spajaju klasične i moderne okuse, ove kuglice te neće razočarati. Posluži ih na obiteljskim okupljanjima, zabavama ili samo za zabavu - jer zaslužuješ nešto slatko. Na tebi je koji ćeš namaz od pistacija odabrati - oba su fantastična!

*Vrijeme pripreme ne uključuje vrijeme hlađenja. Za hlađenje treba dodati trideset minuta.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

@bamchocolate.com Who says tiramisu can't come in cute little balls? 😍 Our tiramisu balls are the perfect dessert for lovers of creamy flavours, with the special addition of pistachios. 🥰 You can choose between two versions: ✨ Classic pistachio spread for the silkiest texture. 💪 Crunchy Protein Pistachio Spread for those who want an extra dose of protein and crunch. Which version will you try first? 🙌 INGREDIENTS: - 20 tiramisu biscuits - 60 g icing sugar - 150 g mascarpone cheese - 45 ml of coffee - BAM classic pistachio spread or BAM protein pistachio spread with pistachio pieces - Cocoa powder for sprinkling PROCEDURE: 1. Preparation of the biscuit base: - Grind the tiramisu biscuits into a fine powder. - In a large bowl, mix the crushed biscuits with the icing sugar, mascarpone cheese and coffee. Stir until a smooth, sticky mixture forms. 2. Shape into balls: - Shape the prepared mixture into balls. First flatten each ball in the palm of your hand. - Add a teaspoon of BAM pistachio spread to the centre of the flattened ball - choose either the classic spread or the protein spread with pistachio pieces, depending on your preference. 3. Finishing: - Gently close the filled ball to keep the spread in the centre. - Roll the finished balls in cocoa to coat evenly. 4. Serving: - Place the prepared tiramisu balls with pistachio spread on a serving tray. - The balls are best if they are placed in the fridge for a while before serving to allow the flavours to meld. #becomeamaster#tiramisu#tiramiuscake#tiramisurecipe ♬ original sound - BAM (Become A Master)

Upute za pripremu:

1
Samlješ tiramisu kekse u fini prah.
2
U većoj zdjeli pomiješaj mljevene kekse sa šećerom u prahu, mascarpone sirom i kavom. Miješaj dok ne nastane jednolična, ljepljiva masa.
1
Od pripremljene mase oblikuj kuglice. Svaku kuglicu prvo spljošti na dlanu.
2
Dodaj žličicu BAM Namaza od pistacija ili BAM Hrskavog proteinskog namaza od pistacija u sredinu spljoštene kuglice, ovisno o tvojim željama.
1
Napunjenu kuglicu lagano zatvori tako da namaz ostane u sredini.
2
Gotove kuglice uvaljaj u BAM Kakao prah da budu ravnomjerno obložene.
1
Pripremljene kuglice tiramisua s namazom od pistacija poslaži na pladanj za posluživanje.
2
Kuglice su najbolje ako ih prije posluživanja malo odstojite u hladnjaku kako bi se okusi dodatno proželi.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,08 €
Ukupno:
30,80 €27,72 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual