BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Zagrebačka kremšnita

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
zagrebacka kremsnita

Recept za pripremu zagrebačke kremšnite. Slastica koja primami svakoga. Jedna i jedina, to je zagrebačka kremšnita, pripremljena s BAM tamnom čokoladom.

BAM tamna čokolada će vas oduševiti svojom univerzalnošću jer se doista može koristiti u većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseva, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se koristiti i za modeliranje i pripremu čokoladnih dekoracija.

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

ČOKOtip: umjesto kreme od vanilije možete koristiti i BAM - smjesu za kremu od vanilije.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Otopljeno lisnato tijesto razvaljajte u približno dvije veličine kalupa i prerežite na pola. Prebacite ga u kalup i dobro izbockajte vilicom. Neka ide malo preko ruba jer se tijekom pečenja skupi. Pecite 10 minuta na 200 stupnjeva.
2
Kremu od vanilije pripremite prema uputama s ambalaže, odnosno pripremite je sami. Za još bolji okus dodajte malo ruma. U visokoj posudi utucite slatko vrhnje. S dodatkom biljnog vrhnja će biti još čvršća. Po potrebi, pečeno tijesto poravnajte nožem i sačuvajte obreske.
3
Jedan sloj tijesta narežite na kvadratiće. Tako kasnije čokoladna glazura neće pucati i kriške ćemo također lakše uzimati s pladnja. U kalup ili na pladanj stavite prvi list tijesta i namažite ga kremom od vanilije. Na nju nanesite vrhnje. Preporučeni omjer u visini nadjeva je 2/3 kreme i 1/3 vrhnja.
4
Pokrijte kvadratićima drugog lista lisnatog tijesta. Od eventualnih odrezaka tijesta i ostatka kreme te vrhnja si za bonus možete pripremiti i slasticu u lončiću. Čokoladu otopite s komadićem maslaca. Za svilenkasti sjaj možete dodati i par kapljica mlijeka.
5
Kremšnite prelijte čokoladnom glazurom i poravnajte površinu. Ostavite ih na hladnom nekoliko sati, a zatim poslužite.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,27 €
Ukupno:
32,70 €29,43 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual