Sastojci:
- pakiranje lisnatog tijesta
- 1/2 l slatkog vrhnja za šlag
- 1 krema od vanilije
- 0,8 l hladnog mlijeka
- malo ruma
- BAM tamna čokolada
- komadić maslaca
Recept za pripremu zagrebačke kremšnite. Slastica koja primami svakoga. Jedna i jedina, to je zagrebačka kremšnita, pripremljena s BAM tamnom čokoladom.
BAM tamna čokolada će vas oduševiti svojom univerzalnošću jer se doista može koristiti u većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseva, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se koristiti i za modeliranje i pripremu čokoladnih dekoracija.
Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.
ČOKOtip: umjesto kreme od vanilije možete koristiti i BAM - smjesu za kremu od vanilije.