BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Priča o vrhunskoj čokoladi

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
prica o vrhunskoj cokoladi

Nina je otkrila vrhunsku čokoladu odnosno kako je pečenje s čokoladom BAM postalo pravi užitak.

Pozdrav čokoholičaru!


Prvo ću ti se na brzinu predstaviti: Ja sam Nina Kastelic i zadnje tri godine kreiram svoju kulinarsku web stranicu Leaneen gdje sam spojila svoju ljubav do otkrivanja novih mjesta, fotografiranja, kuhanja te pečenja slastica.

Ako me barem malo poznaješ, onda znaš da na mojoj stranici možeš pronaći jednostavne recepte za jela od sastojaka kojih ima gotovo u svakoj kuhinji. Obožavam naime originalne, poznate i domaće okuse. Kao diplomiranoj etnologinji i kulturnoj antropologinji iznimno mi je važno očuvanje gotovo 60 godina starih bakinih recepata. Na svojoj stranici stoga često podijelim njene recepte ili se pak pripremanja uhvatim zajedno s njom.Početak slatke čokoladne priče

Andraža, vlasnika online trgovine Mojačokolada.hr, upoznala sam prije nešto manje od 10 godina, kada smo pohađali Poljansku gimnaziju. Tada nisam mogla ni zamisliti da ću jednom kreirati svoju kulinarsku web stranicu, a kamoli inspirirati više od 100.000 čitatelja mjesečno. Život nas zaista uvijek iznova iznenađuje i tako su se naši putevi ove godine ponovno spojili.

"S njom mi baš sve slastice ispadnu točno onako kako želim!"

Andraž je do mene pristupio s iznimno zanimljivom informacijom o tome da će uskoro lansirati novu robnu marku čokolade za pečenje BAM by Mojačokolada.si. Njegova želja je bila da »običnim smrtnicima« u manjem pakiranju ponudi vrhunsku čokoladu za pečenje, koju su do tada upotrebljavali samo najbolji slastičari. S Callebautom, najvećim belgijskim čokoladnim poduzećem na svijetu, uspjelo im je dogovoriti se da budu upravo oni njihov proizvođač BAM čokolada. Njegovom idejom bila sam naprosto oduševljena jer je nešto takvo na slovenskom tržištu zaista nedostajalo.

Zajedno smo tako počeli pisati slatku čokoladnu priču, priču o vrhunskoj čokoladi BAM by Mojačokolada.hr. Postala sam ambasadorica produkata u koje zaista vjerujem i naprosto ih obožavam, jer određene proizvode kao što je npr. bijela čokolada Callebaut, za pripremu slastica koristim već više od godinu dana. Nova čokoladna marka BAM vrlo je brzo postaja moja omiljena.

Zašto zapravo obožavam čokoladu BAM?

Prvi razlog zbog čega mi se tako sviđa sasvim je jednostavan - čokolada je odličnog okusa. A što s druge strane zna biti ponekad i manji problem kada „padne šećer“, jer čokoladu za pečenje imam uvijek na zalihama … :)

Drugi razlog jest što se čokolada vrlo dobro topi i njome je zaista jednostavno stvarati. Pečenje uz čokoladu BAM postalo je pravi užitak, s njom mi baš sve slastice ispadnu točno onako kako želim.

Na početku svoje kulinarske karijere imala sam priličnih problema s bijelom čokoladom. Isprobala sam gotovo sve koje je moguće kupiti u fizičkim trgovinama i baš s ni jednom nisam bila zadovoljna. Kod nekih mi se nije sviđao okus, druge se pak nisu dobro topile, treće su se čak usirile. A zatim sam prije više od godinu dana na Mojačokolada.si našla i isprobala još bijelu čokoladu Callebaut ... Razlika je bila nevjerojatna! Čokolada se iznimno brzo i dobro rastopila i čak ako mi je voda zakipila nije se usirila (što se kod drugih čokolada gotovo uvijek dogodi).

Rezultat mojeg prvog korištenja bijele čokolade su cake popsi na fotografiji. Tada sam ih radila tek drugi put u životu i upravo zato što sam koristila vrhunsku čokoladu za preljev, uspjeli su mi gotovo perfektno.
Vrlo sam sretna i ponosna da sam upravo ja ta koja će vam predstaviti sve odlične BAM produkte, stoga ću vam žaljeti dobrodošlicu u moju virtualnu kuhinju.

Nina Kastelic,

Leaneen

Nina_Leaneen_podpis

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual