BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Poklon za muškarca koji će ga oduševiti

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
poklon za muskarca koji ce ga oduseviti

Pravi poklon uvijek je teško izabrati, posebno ako ga biramo za muškarce.

Pravi poklon uvijek je teško izabrati, posebno ako ga biramo za muškarce. Dok će žene većinom biti zadovoljne parfemom, nakitom ili nekom drugom sitnicom, muškarci su u tome što bi htjeli puno više tajanstveni. Puno žena se zato susreće s velikim problemom što kupiti svojem mužu, dečku ili prijatelju za poklon za rođendan, novu godinu ili neku drugu prigodu. Pravi je kliše misliti da njih raduju samo stvari koje su povezane s nogometom, pivom i seksom. Dečki isto tako obožavaju čokoladu.

Čokolada samo za njega

Muškarca je moguće zasladiti čokoladom ili bombonijerom sasvim po njegovom ukusu. Samo je potrebno izabrati njegovu najdražu vrstu čokolade (mliječnu, crnu ili bijelu), obogatiti ju dodacima po želji (lješnjaci, grožđice ...) ili »šokantnim« dodacima (đumbir, čili ...) i ukrasiti kratkom romantičnom, šaljivom ili vragolastom porukom, namijenjenom samo njemu. Malo koji muškarac ne bi bio oduševljen čokoladom napravljenom samo za njega. Ako je recimo ljubitelj pralina, moguće ga je iznenaditi cijelom paletom pralinm različitih okusa i izgleda, koje je opet moguće izabrati sasavim po njegovim željama. Ukoliko postoji opasnost da će mu u nadolazećim zimskim danima biti previše hladno, a uz to će poželjeti i nešto slatko, zasigurno će se obradovati poklonom koji će sadržavati kvalitetne tople čokolade koje će moći napraviti kod kuće.

Pravi pokloni za muškarce

Tople čokolade su na raspolaganju u više okusa, a njihova priprema je brza i jednostavna, pa ni onom najlijenijem muškarcu neće biti problem napraviti ju. Za momačke i druge događaje s erotskom notom na raspolaganju je nekoliko vragolastih čokoladnih figura koje će izmamiti smješak i onim sramežljivijim. Na raspolaganju su čokoladne figure u obliku grudi, penisa, čokoladne pločice s raznim kamasutra položajima i mnoge druge slatke delicije. Svojeg muža, dečka ili prijatelja možete razveseliti i čokoladnom masažom, senzualnim opuštanjem tijela koje neće nikada zaboraviti. A ako spada u one vječno željne znanja i novih avantura, na raspolaganju je tečaj kod slavnom francuskog majstora koji pruža prvo slastičarsko obrazovanje u Sloveniji. Slatke delicije znat će izrađivati baš kao veliki majstori i moći će ih raditi kod kuće. A ako mu izrađivanje slastica i nije baš pri srcu, ali svejedno ih voli pojesti, onda ga možete odvesti na manji izlet, u posjetu raznih čokoladarnica gdje će moći probati razne ručno izrađene i kvalitetne čokoladne delicije, od kojih će zasigurno neke poželjeti ponijeti kući.

Da je čokolada pravi poklon za muškarca, uvjereni su i brojni stručnjaci koji naglašavaju ljekovita svojstva čokolade. Čokolada sadrži brojne antioksidante i biljne dijelove koji imaju pozitivne učinke na zdravlje, zato ju neki i nazivaju super namirnicom. Da je čokolada afrodizijak opće je poznato, a ujedno u normalnim količinama pomaže kod srčanih i krvožilnih bolesti i djelomično pomaže u borbi protiv depresije. Čokolada je omiljena naimirnica koju danas vole sve generacije, većina većih kultura i ljudi oba spola – zašto dakle ne bi čokoladu izabrali kao poklon za muškarca?

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual