BAM Salama od čokolade je origanalan i slatki poklon primjeren za svakoga i za svaku prigodu. Na prvi pogled proizvod zaista izgleda kao prava mesna salama. Svojim autentičnim izgledom salame i jakim čokoladnim mirisom oduševit će sve ljubitelje domaćih slatkih proizvoda. Salama je napravljena od vrhunske tamne čokolade, mliječne čokolade i lješnjak kreme, s dodanim lješnjacima i keksima od vanilije za hrskavost i autentičan izgled.
Za slatke trenutke s najbližima!
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr u svoju je liniju vrhunske čokolade i proizvoda za pečenje dodala kategoriju vrhunskih, ručno izrađenih čokoladnih proizvoda, stvorenih s preciznošću i ljubavlju prema čokoladi. BAM prednost daje vrhunskim sastojcima koji rezultiraju kvalitetnim proizvodima odličnog, bogatog okusa.
Čokoladna salama (150 g) je napravljena od vrhunske 60% tamne čokolade, 41% mliječne čokolade i lješnjak kreme, s dodanim lješnjacima i keksima od vanilije za hrskavost i onu pravu točku na i. Na prvi pogled proizvod zaista izgleda kao prava mesna salama, no već prilikom prvog zalogaja kušač će prepoznati odličan okus pravih čokoladnih snova.
Salama se konzumira samostalno - dorađen okus koji ne zahtijeva ni kruh ni sir!
Tamna čokolada (kakao masa (min. 60 % kakaa), šećer, kakao maslac, prirodna aroma vanilije), mliječna čokolada (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, dehidrirani maslac, sirutka u prahu (mlijeko), kakao masa (min. 41 % kakaa), emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije), slatko vrhnje, keksi od vanilije (bijelo pšenično brašno tip 500, biljne masti (biljne masti i rafinirana biljna ulja palme, voda, arome. Bez hidrogeniranih masti, konzervansa i bojila), šećer, jaja, mlijeko u prahu, amonijev hidr. karbonat, natrijev hidr. karbonat, prirodna aroma vanilije), 100% pasta od lješnjaka, lješnjaci, dehidrirani maslac.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.